Ξενοδοχείο Golden Bay στη Χανιώτη Χαλκιδικής
 
 
 
 

Η Κασσάνδρα είναι σήμερα ο πιο δημοφιλής προορισμός της Χαλκιδικής. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από τον εξαιρετικό συνδυασμό των πεντακάθαρων παραλίων και του καταπράσινου πευκόδασους. Ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει την ηρεμία που προσφέρει το φυσικό τοπίο με την έντονη δραστηριότητα των οικισμών της περιοχής.

Το νεόδμητο ξενοδοχείο GOLDEN BAY απέχει μόλις μια ώρα από την Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στα όρια των οικισμών Χανιώτης και Πευκοχωρίου. Ο τέλειος συνδυασμός των χρυσών ακτών, της πεντακάθαρης θάλασσας, του καταπράσινου πευκόδασους με την έντονη νυχτερινή ζωή της Χαλκιδικής θα σας κάνουν να νιώσετε πως είστε κάπου στον παράδεισο!!! Η απεριόριστη θέα, που έχουν όλα τα δωμάτια στον Τοροναιο κόλπο, καθώς και οι ανέσεις που προσφέρει το Ξενοδοχείου υπόσχονται να κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη!

Το ξενοδοχείο GOLDEN BAY βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής μπροστά στην θάλασσα  και αποτελείται από δύο κτίρια. Τα κτίρια Α και Β τα οποία βρίσκονται σε οικόπεδο 5000 m2 (2.500 m2+2.500 m2)
Η κατασκευή του ακινήτου ξεκίνησε το έτος 2004 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2007 με την τελική διαμόρφωση και του περιβάλλοντος χώρου.
Το κτίριο Α αποτελείται από 4 επίπεδα. Από ισόγειο χώρο όπου εκεί βρίσκεται η Reception του ξενοδοχείου, ένας μεγάλος χώρος κουζίνας, με κοινόχρηστους χώρους πλυντηρίων, μεγάλη αποθήκη- λεβητοστάσιο, για τις ανάγκες του Α κτιρίου, 2 WC, και ένα μονόχωρο διαμέρισμα. Από 1ον όροφο ο οποίος αποτελείται από 4 δίχωρα διαμερίσματα 40m2  το καθένα. Από 2ον όροφο ο οποίος αποτελείται από 4 δίχωρα διαμερίσματα 40m2  το καθένα. Από 3ον όροφο - σοφίτα ο οποίος αποτελείται από 2 διαμερίσματα 50m2 το καθένα.
Το κτίριο Β αποτελείται επίσης από 4 επίπεδα. Από ισόγειο χώρο όπου εκεί βρίσκονται 4 τρίχωρα διαμερίσματα 60m2  το καθένα καθώς και μια μεγάλη αποθήκη- λεβητοστάσιο για τις ανάγκες του κτιρίου Β. Από 1ον όροφο ο οποίος αποτελείται από 4 δίχωρα διαμερίσματα 40m2  το καθένα. Από 2ον όροφο ο οποίος αποτελείται από 4 δίχωρα διαμερίσματα 40m2  το καθένα. Από 3ον όροφο- σοφίτα ο οποίος αποτελείται από 2 διαμερίσματα 50m2 το καθένα.

Το κάθε διαμέρισμα είναι διαμπερές με μεγάλους εξώστες μπροστά και πίσω και αποτελείται από σαλοκουζίνα 4*4,50 με ατομική κουζίνα 3μέτρων εξοπλισμένη με ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και απορροφητήρα (kelvinator). Ατομικό λουτρό με στήλη υδρομασαζ, και ένα δωμάτιο διαστάσεων 4,50*3μ με δορυφορική TV.
Σε όλα τα διαμερίσματα υπάρχει αυτόνομος κλιματισμός, συναγερμός, ατομική θέρμανση, παροχή ζεστού νερού, τηλέφωνο, δορυφορική TV κ.α.

Τα δύο κτίρια έχουν μεταξύ τους απόσταση περίπου 50μ η οποία δίνει  έναν  πολύ άνετο περιβάλλοντα χώρο.

Στον περιβάλλοντα χώρο των κτιρίων έχουν κατασκευαστεί πισίνα ενηλίκων διαστάσεων 16*8, πισίνα παιδική διαστάσεων 5*3, Jacuzzi- υδρομασάζ διαστάσεων 5,5*3,5, Pool Bar, μπαράκι, κιόσκι και παιδική χαρά, εκκλησάκι, τα οποία καθιστούν το ξενοδοχείο μοναδικό στο είδος του στην περιοχή.