Εμπορικό Κέντρο στη Χανιώτη Χαλκιδικής
 
Στη Χανιώτη στο πιο εμπορικό μέρος
Στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Χανιώτης – Πευκοχωρίου με την οδό Ν. Σκιώνης – Αγ. Παρασκευής
Απέναντι από τα πολυκαταστήματα Μασούτη και Αρβανιτίδη, σε προνομιακό οικόπεδο 2.110m2 κατασκευάζεται το νέο κτίριο καταστημάτων.
Το κτίριο αποτελείται από δυο ορόφους 205m2 ο καθένας και υπόγειο χώρο 250m2. Έχει δύο εσωτερικά κλιμακοστάσια και δύο ανελκυστήρες. Διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους στάθμευσης μπροστά και πλάγια από το κτίριο, καθώς και κυκλοφοριακό κόμβο εισόδου – εξόδου. Στο πίσω μέρος υπάρχει άνετος χώρος για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων και parking. 3
Η μοναδική θέση του κτιρίου επιτυγχάνει την τεράστια προβολή του, αφού βρίσκεται σε σπουδαίο κομβικό σημείο με μεγάλη διέλευση επισκεπτών και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Η προνομιακή τοποθεσία του κτιρίου, 150m από το δημαρχείο του δήμου Παλλήνης και το ΚΕΠ στο κέντρο μιας ευρύτερης περιοχής, που αποτελείται από τους οικισμούς: Καλλιθέας, Κρυοπηγής, Πολύχρονου, Χανιώτης, Πευκοχωρίου, Παλιουρίου, Αγ. Παρασκευής, Ν. Σκιώνης, Φούρκας, που έχουν μεγάλη τουριστική σημασία για το νομό Χαλκιδικής, με μέση απόσταση 5-10km ο καθένας, καθιστούν το κτίριο ιδανική λύση για Εμπορικά Καταστήματα, Τράπεζες, Γραφεία, κλπ.

Τα καταστήματα κτίζονται σε τρία επίπεδα και διαθέτουν:

Κυκλοφοριακό κόμβο εισόδου-εξόδου
Μεγάλη προβολή
Άνετο parking πολλών θέσεων
Επενδύσεις με πέτρα
Πεζόδρομους από κυβόλιθους
Θωρακισμένη είσοδο
Υαλοπετάσματα γερμανικά με κρύσταλλα ασφαλείας
Θερμομόνωση, ηχομόνωση, υγρομόνωση
Εγκαταστάσεις δικτύου κλιματισμού-συναγερμού
Αυτόνομη θέρμανση σε κάθε κατάστημα

Το μέγεθος, η θέση του οικήματος, η ύπαρξη υπογείου, άνετου parking και κυκλοφοριακού κόμβου, που εξασφαλίζει άνετη πρόσβαση καθιστούν το κτίριο κατάλληλο για πολυκαταστήματα (660m2), Τράπεζες (200-300m2), εμπορικά καταστήματα (1000m2) κλπ